Splácanie dlhov zdravotníctvu aj za cenu porušenia zákona - Velecký, Milan
Spory medzi Spoločnou zdravotnou poisťovňou (SZP) a Všeobecnou zdravotnou poisťovňou (VšZP) o odvádzaní časti poistného v prospech ostatných zdravotných poisťovní. Dôsledky nového systému prerozdeľovania poistného na hospodárenie SZP. Rôzne názory poisťovní na prerozdeľovanie prostriedkov zdravotného poistenia.