Životnosť dobrej značky je bez hraníc - Brunovský, Oliver
Rozhovor s americkým profesorom R. F. Lauterbornom, predsedom poroty súťaže Brand manažér roka, o dobrej a silnej značke. Význam značky pre amerických marketingových odborníkov a zákazníkov. Marketingové nástroje používané pri uvádzaní značky na trh. Význam kreativity pri budovaní značky. Význam reklamnej kampane pri udržaní si pozície na trhu. Povinnosti brand manažéra pri získavaní financií na manažment značky. Priemerná životnosť značky.