Podľa Protimonopolného úradu ST zneužívajú dominantné postavenie - Cveček, Daniel
Podľa Protimonopolného úradu Slovenské telekomunikácie (ST), a.s. Bratislava zneužívajú dominantné postavenie na slovenskom telekomunikačnom trhu. Spôsoby zneužívania dominantného postavenia ST. Potreba uplatňovania rovnakých podmienok. Odstránenie frekvenčných filtrov. Problematika prenájmu miestnych vedení. Ministerstvo dopravy, pôšt a telekomunikácií SR nezabránilo porušovaniu zákonov ST.