Perspektíva podnikania v cestovnom ruchu - Hudec, Marián
Vidiecka turistika a agroturistika ako perspektívna podnikateľská sféra na Slovensku. Projekty cezhraničnej spolupráce. Podpora cestovného ruchu na Slovensku.