Návrh nového Zákonníka práce, zákona o verejnej službe a zákona o štátnej službe
Návrh nového Zákonníka práce. Úprava vzniku, zmeny a skončenia pracovného pomeru. Pracovné podmienky zamestnancov. Odmeňovanie. Ochrana práce a náhrada škody. Návrh zákona o verejnej službe. Systém odmeňovania zamestnancov pri vykonávaní verejnej služby. Návrh zákona o štátnej službe. Základné východiská na úpravu štátnej služby. Vymedzenie pojmov. Práva a povinnosti štátnych zamestnancov. Odmeňovanie. Kolektívne pracovnoprávne vzťahy v návrhoch nových zákonov. Európske zamestnanecké rady.