Vyšehradská štvorka spoločne v New Yorku - Kremský, Peter
Konferencia Inwest Forum v newyorskom Manhattane vo februári 2001 - prezentácia investičných príležitostí v strednej Európe. Slovensko sa na fóre predstavilo v rámci Vyšehradskej štvorky (V4). Pre Slovensko je veľmi dôležité, aby nás zahraniční investori vnímali ako súčasť V4, lebo potom sú menšie obavy investovať v SR. Globalizácia ženie firmy do strednej Európy. Zahraničné investície z USA v krajinách V4.