Amerických investorov má prilákať perspektíva rastu v strednej Európe - Kremský, Peter
Hodnotenie prílevu zahraničných investícií predstaviteľmi V-4 na Inwest Fore v New Yorku. Podpora zahraničných investorov na Slovensku. Prezentácie amerických firiem činných na Slovensku. Americkí priemyselní investori pôsobiaci na Slovensku. Produktivita práce a náklady na pracovnú silu v niektorých krajinách strednej Európy.