Vykonávacie predpisy k zákonu o štátnej službe a k zákonu o verejnej službe - Minďašová, Mária
Súčasťou vykonávacích predpisov k zákonu o štátnej službe a k zákonu o verejnej službe sú novokoncipované katalógy pracovných činností, ktoré majú vyčerpávajúco obsahovať všetky činnosti v štátnej službe a verejnej službe. Zriadenie Expertnej komisie na hodnotenie pracovných činností. Metodika hodnotenia pracovných činností. Tvorba katalógov.