Vybrané otázky verejného záujmu v regionálnej hromadnej doprave osôb - Hreusík, Stanislav
Zameranie dopravnej politiky na úrovni miestnej verejnej správy v oblasti uplatňovania verejného záujmu. Výhľadové determinanty verejného záujmu z hľadiska zodpovednosti za jeho napĺňanie. Vzťahové parametre dopravného trhu. Možnosti zo strany dopravcu a objednávateľa.