Úprava životného minima od 1. júla 2000 - Macková, Zuzana
Pojem chudoby. Východiská a právna úprava životného minima. Zákon č. 125/1998 Z.z. o životnom minime a o ustanovení súm na účely štátnych sociálnych dávok. Sumy životného minima. Príjmy na účely určenia súm životného minima.