Právna úprava voľného pohybu zamestnancov v rámci Európskej únie - Schronk, Robert
Právna úprava voľnoho pohybu zamestnancov v rámci členských štátov Európskej únie patrí k základom jej pracovného práva. Právna úprava pracovnoprávnych vzťahov v rámci Európskej únie (Zmluva o zriadení ES). Právna úprava voľného pohybu zamestnancov ny výsostnom území členských štátov.