Efektívnosť a účinnosť jednotlivých nástrojov aktívnej politiky trhu práce (APTP) - Tomasta, Pavel
Financovanie aktívnej politiky trhu práce (APTP) v rokoch 1993-1999. Spoločensky účelné pracovné miesta a dohodnuté miesta. Verejnoprospešné pracovné miesta. Rekvalifikácie. Podpora zamestnávania občanov so zmenenou pracovnou schopnosťou (ZPS). Financovanie rezortných projektov v súlade s uznesením vlády SR a zákona o zamestnanosti. Efektívnosť APTP z hľadiska prínosu v hospodárstve SR.