Realizácia dohodnutých verejnoprospešných pracovných miest pre dlhodobonezamestnaných Národným úradom práce - Šajmírová, Daniela
Dňa 3.7.2000 schválila NR SR vládny návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 387/1996 Z.z. o zamestnanosti v znení neskorších predpisov. Predmetná novela vytvára legislatívne podmienky na realizáciu uznesenia vlády SR ku Koncepcii politiky zamestnanosti do roku 2002. Model rozdelenia účelovej dotácie. Spôsob predkladania žiadostí. Kritériá na posudzovanie žiadostí a poskytnutie príspevku na vytvorenie dohodnutých verejnoprospešných pracovných miest pre dlhodobo nezamestnaných Národným úradom práce.