Kostrou hospodárstva malej krajiny by mali byť malé a stredné firmy - Janků, Jana
Rozhovor s belgickým podnikateľom, J. Mevesenom, ktorý na Slovensku podniká už 10 rokov. J. Mevesen sa okrem poradenstva potenciálnym zahraničným investorom venuje aj podnikaniu v pohostinstve. Záujem zahraničných firiem investovať na Slovensku. Výhody orientácie na malé a stredné firmy. Sektor, ktorý je pre zahraničných investorov najlákavejší. Rozdiely medzi regiónmi. Podnikanie v oblasti pohostinstva.