Controlling a riadenie obchodného rizika - Kúdela, Milan
Možnosť výskytu podnikateľského rizika pri podnikaní (finančná strata). Používanie metódy controllingu pomáha toto riziko minimalizovať. V súčasnosti sa controlling využíva hlavne v spoločnostiach so zahraničnou účasťou. Základné funkcie controllingu. Finančné a nefinančné funkcie controllingu.