Vývoj zahranično-obchodnej činnosti na Slovensku - Babiš, Štefan
Historický prehľad podnikania v oblasti zahraničného obchodu na Slovensku. Vznik obchodných, špecializovaných priemyselných komôr a grémií. Skladba slovenského vývozu. Rozpad obchodných vzťahov medzi krajinami bývalej RVHP. Činnosť sekcie obchodnej politiky na Ministerstve zahraničných vzťahov SR.