K základným súvislostiam reformy miestnej štátnej správy a samosprávy v SR - Kosorín, František
Súčasný prístup k priebehu reforiem verejnej správy. Realizácia reformy miestnej štátnej správy a územnej samosprávy. Kompetencie orgánov MŠS a SMS podľa cieľového stavu reformy.