Z histórie a života Ekonomickej univerzity v Bratislave - Mruškovič, Jozef
Podrobnejší pohľad na vývoj ekonomického vzdelávania na území bývalej Rakúsko-uhorskej monarchie až po začiatky založenia Vysokej obchodnej školy v Bratislave.