Slovenský plynárenský priemysel zaplatí o pätinu viac daní, ako zarobil - Vavřinek, Martin
Predaj a nákup zemného plynu Slovenského plynárenského priemyslu (SPP), š.p. Bratislava v r. 2001. SPP chce šetriť na všetkych poliach. Kľúčová zostáva cena plynu. Prudké zvýšenie cien plynu. Potreba hľadania ďalších rezerv. Vysoké daňové zaťaženie podniku. Súčasný vývoj v SPP ovplyvní aj proces privatizácie podniku.