Poberatelia čiastočne invalidných dôchodkov a invalidných dôchodkov - Macková, Zuzana
Postavenie občanov so zmenenou pracovnou schopnosťou, t.j. invalidných dôchodcov alebo čiastočne invalidných dôchodcov. Objasnenie sporných otázok, či osoby uznané za invalidné alebo čiastočne invalidné musia byť aj poberateľmi týchto dôchodkov, či môžu pracovať, aký zárobok môžu dosahovať, aby im nezanikol nárok na výplatu toho-ktorého dôchodku. Odvádzanie odvodov do jednotlivých poistných fondov a povinnosti zamestnávateľov zamestnávajúcich túto skupinu občanov.