Kdo je zákazníkem sociálních služeb? - Salamon, Ernst
Vzťah medzi tými, ktorí sociálne služby obstarávajú a tými, ktorí ich konzumujú z pohľadu narastajúcej nezamestnanosti a chudoby vo Švédsku. Tzv. komisionársky model a jeho popužitie pri analýze vzťahu a moci.