Charakteristika vybraných dôchodkových systémov - Rievajová, Eva
Výdavky na starobu a dôchodky. Vplyv demografických faktorov na solventnosť systému dôchodkového zabezpečenia. Systémy dôchodkového poistenia vo vybranýchch krajinách (Nemecko, Veľká Británia, Švédsko, Chile, Poľsko).