Zákon č. 446 z 30. novembra 2000, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 100/1988 Zb. o sociálnom zabezpečení v znení neskorších predpisov - Novotná, Eleonóra
Úplné znenie novelizovaných paragrafov s komentármi. Pokračovanie v č. 3/2001.