Reálné hospodářské cykly v otevřených ekonomikách - Macháček, Martin
Niektoré poznatky týkajúce sa empírie a teórie reálnych hospodárskych cyklov (RBC) v otvorených ekonomikách. Súčasné prístupy k modelovaniu barterových vzťahov na pozadí neoklasickej teórie RBC. Konvenčné pravdy o RBC. Popis vybraných modelov RBC.