Charakteristika vybraných dôchodkových systémov - Rievajová, Eva
Priemerný podiel starobných dôchodkov na HDP v krajinách EÚ. Charakteristika štátnych systémov dôchodkového zabezpečenia vo vybraných krajinách západnej Európy. Charakteristika štátnych systémov dôchodkového zabezpečenia vo vybraných krajinách strednej a východnej Európy.