Dlhodobá nezamestnanosť - Senderáková, Lucia
Vývoj dlhodobej nezamestnanosti za obdobie rokov 1992-1999. Členenie dlhodobej nezamestnanosti podľa odvetvového členenia (OKEČ). Vývoj dlhodobo evidovaných v 2. polroku 2000.