Vybrané problémy zmluvnej zodpovednosti v obchodnom práve - Ovečková, Oľga
Kritika nového slovenského autorského zákona a jeho novely vo všeobecnejšom kontexte zneužívania práva. Navrhuje sa zrušiť slovenský "postmoderný" autorský zákon (1997/2000), preložiť nový český autorský zákon a po nutných legislatívnych prispôsobeniach, najmä pokiaľ ide o verejnú kontrolu finančných tokov organizácií tzv. kolektívnej správy práv podľa autorského zákona, prijať ho aj ako nový "post-moderný" autorský zákon.