Nezamestnanosť absolventov stredných a vysokých škôl v období január-august 2000 - Kočan, Rastislav
Zaradenie absolventov stredných a vysokých škôl do evidencie nezamestnaných po novelizácii Zákona o sociálnej pomoci platnej od 1.6.1999. Prítok evidovaných absolventov. Stav evidovaných absolventov. Štruktúra absolventov podľa stupňa vzdelania. Štruktúra evidovaných nezamestnaných absolventov podľa dĺžky evidencie. Štruktúra evidovaných absolventov podľa študijného odboru. Charakteristiky evidovaných absolventov podľa regiónov Slovenska.