Financovanie cirkví v niektorých západoeurópskych štátoch (Nemecko, Belgicko, Taliansko) - Králik, Ján
Vymedzenie základného vzťahu štátu a cirkví. Modely financovania cirkví v jednotlivých štátoch Európy. Spôsob financovania cirkví v Nemecku, Rakúsku, Belgicku a Taliansku.