Pretrváva kríza - Andrejčák, Tomáš
Dlhodobo nepriaznivý vývoj automobilového trhu na Slovensku. Príčiny tohto stavu. Vývoj predaja osobných automobilov na Slovensku. Podiel značiek na predaji osobných automobilov v SR v roku 2000.