Kontexty vývoje české ekonomiky v 90. letech - Czesaný, Slavoj
Analýza je zameraná na súvislosti skladby makroekonomických politík a povahy regulačných rámcov s vývojom indikátorov makrosféry, bankového sektoru a nefinančných spoločností. Komponenty ekonomického prostredia mikrosféry.