Nafta: odhadované efekty a realita po šesti letech - Cihelková, Eva
Analýza efektov NAFTA, t.j. ich dopady a účinky na ekonomiky členských krajín - USA, Kanady a Mexika. Liberalizačné opatrenia NAFTA, vplyv na obchod, investície, HDP, zamestnanosť a mzdy.