Standardní a nestandardní přístupy k ekonomickým cyklům (vybrané problémy) - Sirůček, Pavel
Teória ekonomických cyklov, základné pojmy a otvorené problémy. Vybrané moderné štandardné učebnicové prístupy. Historické medzníky skúmania ekonomických cyklov. Inovačné teórie ekonomických cyklov rôznej dĺžky.