Vliv německé historické školy na české ekonomické myšlení - Loužek, Marek
Vplyv tzv. nemeckej historickej školy na české ekonomické myslenie v druhej polovici 19. storočia. Názorový vývoj Františka Chleborada, Josefa Kaizla, Albína Bráfa a Jana Kolouška.