Zmeny v zdaňovaní príjmov právnických osôb k 1. januáru 2001 - Minársky, Ján
Poukázanie na najdôležitejšie zmeny, ku ktorým dochádza po nadobudnutí účinnosti dvoch novelizácií zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov k 1. januáru 2001, v porovnaní so zákonom platným do 31.12.2000 v časti upravujúcej zdaňovanie príjmov právnických osôb.