Zákon č. 366/1999 Z.z. z 24. novembra 1999 o daniach z príjmov v znení zákona č. 358/2000 Z.z. ...
Úplné znenie zákona č. 366/1999 Z.z. z 24. novembra 1999 o daniach z príjmov v znení zákona č. 358/2000 Z.z., zákona č. 385/2000 Z.z. a zákona č. 466/2000 Z.z. Prílohy k zákonu: Zoznam činností, ktorých príjmy sa nemôžu zdaňovať paušálnou daňou. Zaradenie hmotného majetku do odpisových skupín. Hmotný majetok určený na osobitný (progresívny) spôsob odpisovania, klasifikovaný podľa harmonizovaného systému kombinovanej nomenklatúry Colného sadzobníka na účely úľavy na dani.