Návrh přístupu bank k podpoře trvale udržitelného rozvoje v ČR - Francek, Jiří
Zmena bankovej politiky v súvislosti s prístupom bankového sektora k podpore trvalo udržateľného rozvoja. Popis úverových operácií, ktoré sú zamerané na možnú zmenu základných metodických prístupov v ich využití k podpore trvalo udržateľného rozvoja. (Pokračovanie v budúcom čísle).