Vyhláška Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky č. 15/1999 Z.z. z 19. decembra 1997 o podmienkach udeľovania úradného povolenia na dovoz a vývoz tovaru a služieb ...
Úplné znenie vyhlášky Ministerstva hospodárstva SR č. 15/1998 Z.z. o podmienkach udeľovania úradného povolenia na dovoz a vývoz tovaru a služieb v znení neskorších vyhlášok a vyhlášky č. 487/2000 Z.z. Prílohy k vyhláške č. 487/2000 Z.z. Zoznam tovaru podliehajúceho licenčnému konaniu.