Co přinese nový koncept kapitálové přiměřenosti v regulaci bank? - Vacek, Pavel
Bazilejský výbor pre bankový dohľad zverejnil 16.1.2001 druhú verziu návrhu nových pravidiel kapitálovej primeranosti bánk. Pravidlá dostanú konečnú podobu po pripomienkovom riadení. Banky by podľa nich mali postupovať od roku 2004. Zmeny v novom koncepte.