Pohľady na manažérske a podnikateľské poradenstvo na Slovensku - Lipták, František
Podstata manažérskeho a podnikateľského poradenstva. Minulosť, súčasnosť a budúcnosť slovenského poradenstva v predmetnej oblasti.