Odpočet dane pri registrácii platiteľa DPH - Zuziková, Alena
Registráciu za platiteľa DPH upravuje par. 4 zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. Povinná registrácia platiteľa DPH. Dobrovoľná registrácia. Nárok na odpočet dane pri registrácii.