Nevyhnutnosť podpory kvalitnej stratégie v slovenských podnikoch zo strany vlastníkov - Okruhlica, František
Uplatňovanie modelu správy a riadenia podniku na Slovensku ako predpoklad transformácie. Úloha a pôsobenie vlastníkov vo svojich podnikoch.