Tendencie korporačného rozvoja a reinžiniering - Kassay, Štefan
Organizačné utváranie a postupný prechod z pyramídovej na plochú štruktúru. Spôsoby likvidácie hierarchií. Trhová orientácia firmy a reinžiniering podnikateľských procesov - Business process reengineering. Kľúčové faktory úspechu reinžinieringu. Význam kľúčových faktorov pri realizácii BSR. Skúsenosti slovenských podnikov z reštrukturalizácie a svetové trendy aplikácie reinžinieringu.