Medzinárodná vedecká konferencia Katedry bankovníctva a medzinárodných financií Národohospodárskej fakulty EU v Bratislave "Mena, bankovníctvo a finančné trhy" - Chovancová, Božena
V dňoch 5.10.- 6.10 2000 usporiadala Katedra bankovníctva a medzinárodných financií medzinárodnú konferenciu pod názvom "Mena, bankovníctvo a finančné trhy". Prezentované názory pedagogických pracovníkov Ekonomickej univerzity, ako aj ďalších vedecko-pedagogických pracovníkov budú publikované v zborníku.