Vyhodnotenie prístupového procesu SR do OECD porovnanie stavu liberalizácie SR, ČR, Poľska a Maďarska - Trajlinková, Katarína
Dokončenie z č. 2/2001. Proces finančnej liberalizácie v ČR, Maďarsku a Poľsku.