Komentár k novelizáciám zákona o daniach z príjmov účinným od 1.1.2001 - Zubaľová, Alena, 1959-
Zákonom č. 358/2000 Z.z. a zákonom č. 466/2000 Z.z. boli s účinnosťou od 1.1.2001 vykonané zásadné zmeny zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov. Podrobný odborný komentár k novelizovaným ustanoveniam zákona.