Zmeny a doplnky účtovej osnovy pre nezárobkové organizácie a účtovej osnovy pre neziskové organizácie - Laszová, Viera
Zmeny a doplnky účtovej osnovy a postupov účtovania pre politické strany a hnutia, občianske združenia a nezárobkové organizácie. Účtovanie opravných položiek. Účtovanie investičných dotácií poskytnutých zo štátneho rozpočtu, rozpočtu orgánu miestnej samosprávy, zo štátneho fondu, z Národného úradu práce a zdravotných poisťovní. Schémy účtovania.