Hypotekárne obchody a právo EÚ hypotekárne záložné listy - Múčková, Viktória
Jednou z najdôležitejších direktív európskeho práva pre záložné listy je Smernica Európskej komisie č. 85/611/EEC v znení neskorších predpisov, o kolektívnom investovaní do cenných papierov. Charakteristika hypotekárnych záložných listov. Hypotekárne úvery. Hypotekárne obchody v Nemecku. Pokračovanie v č. 4/2001.