Životné poistenie - Drugdová, Barbora
Pojem životné poistenie. Nesprávne sa zamieňa s pojmom poistenie osôb. Základné druhy životného poistenia: poistenie pre prípad úmrtia, poistenie pre prípad dožitia, poistenie pre prípad smrti alebo dožitia (zmiešané poistenie), poistenie dôchodkov. Vývoj trhu poistenia v oblasti životného poistenia.