Kongresový cestovní ruch
Pojmové vymedzenie a základné rysy kongresového cestovného ruchu. Význam kongresového cestovného ruchu pre mestá. Postavenie jednotlivých kontinentov v kongresovom cestovnom ruchu. Podiely krajín a svetových miest na kongresovom cestovnom ruchu. Hlavné trendy rozvoja kongresového cestovného ruchu.